header1

Nieuws

Samenwerking tussen Uitjeseneten.nl en 1001activiteiten.nl verloopt nog beter.

Uitjeseneten.nl en 1001activiteiten.nl werken al vanaf 2010 samen. Dit bevalt zo goed dat ook dit jaar weer allerlei leuke bedrijfsuitjes en groepsuitjes bij deze site onder de aandacht van het grote publiek worden gebracht.

1001activiteiten.nl is ideaal voor leisurebedrijven die hun uitjes, citygames workshops of andere activiteiten willen promoten. Een uitgebreide en toegankelijke website, waar je heel makkelijk op kan uitvinden wat er zoal te doen is, onderverdeeld in talloze categorieën en met veel nuttige informatie, via wie je ook eenvoudig in contact kan komen met de aanbieder of eventueel direct kan reserveren.

“Uitjeseneten.nl plaatst steeds meer uitjes in onze categorie bedrijfsuitjes, teambuilding en teamuitjes” verklaart Arno Lakerveld, oprichter van 1001activiteiten.nl. “Ze doen veel aan sport en spel op het strand in combinatie met lekker eten of met het organiseren van een feestavond. We hebben dit jaar verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd en deze samenwerking liep voortreffelijk. Onze klanten zijn dan ook erg tevreden over deze manier van werken”

Uitjes en Eten is onderdeel van Bright Events, die al jarenlange ervaring heeft opgebouwd met het organiseren van zeer succesvolle bedrijfs- en groepsuitjes van een hoge kwaliteit. “Ik ben blij dat we goed zichtbaar zijn in de ‘etalage’ van 1001activiteiten.nl,” aldus Robert Schuyt, manager van Uitjeseneten.nl. “Met Uitjeseneten.nl halen al onze medewerkers het onderste uit de kan om de mensen een topdag te bezorgen.”

Een leisurebedrijf als Uitjeseneten.nl kan altijd extra aandacht gebruiken. 1001activiteiten.nl komt in deze als gelegen. Gemeenschappelijke factor is professionaliteit en enthousiasme. De kans dat beide partijen ook voor in de toekomst zullen blijven samenwerken is daarom ook niet onwaarschijnlijk.

Referenties

  • Het was onze 1e ervaring met jullie organisatie: maar een hele positieve ervaring! Het overleg verliep steeds erg prettig, en jullie waren bereid om in alles mee te denken, bv advies met parkeren e...

    Lees meer...
  • Iedereen is heel erg enthousiast over onze dag uit! We hebben ontzettend veel lol gehad en de organisatie was zeer goed. Het opsplitsen van het voorgerecht en hoofdgerecht was erg leuk...de vr...

    Lees meer...

evenementen voor een goed doel

Bright Events ondersteunt 2 goede doelen. 
Doneer € 2,50 p.p. per bedrijfsevenement.
Bright Events verdubbelt uw bijdrage.

logo_tegenkracht logo_wereldouders

Volg ons op: