header1

Wie zijn wij?

Uitjes en Eten.nl valt onder de paraplu van het succesvolle Bright Events. Jarenlange ervaring in organisatie en uitvoering zorgt ervoor dat u een onvergetelijk uitje kunt beleven. Onze vakkundige organisatie en deskundige begeleiders doet er alles aan om een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Uw bedrijfs- of groepsuitje is bij ons in goede handen.

Ons team

jaap

Jaap Dijkstra | ondernemer met passie

Ik ben Jaap Dijkstra, woon in Warmenhuizen ben getrouwd met Nicolette en de trotse vader van 3 super zonen Wytze, Jelle en Syb. In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal, zing ik in een band, ben ik supporter van mijn zoons, hou ik er van om gezellig met vrienden en familie te eten en drinken, wandel ik regelmatig , heb ik enkele bestuursfuncties en droom er van om weer mooie reizen te maken.

In 2003 ben ik gestart met Bright Events en de Strandtrein. De beste en leukste carrièrestap van mijn leven. Met PASSIE plezier maken, creatief zijn, organiseren, managen, mensen blij maken. Dit is wat ik elke dag weer mag doen bij Uitjes en Eten. Samen met mijn team heb ik de ambitie om Uitjes en Eten en Bright Events verder uit te laten groeien. Tot ziens bij één van onze programma’s.

robert

Robert Schuyt | spin in het web

Mijn naam is Robert Schuyt en ik ben getrouwd met Florencia en samen wonen wij in Alkmaar. Een grote passie van mij is reizen. Ik heb de afgelopen jaren veel van de wereld kunnen zien, veel mensen ontmoet en ik heb in vele landen gewerkt. Een hoogtepunt was mijn reis begin 2011 door Malawi en Zambia. Sinds augustus 2009 werk ik bij Uitjes en Eten heb ik de leukste baan die er is. Ik krijg de kans om Nederland te ontdekken. In combinatie met lekker eten en leuke activiteiten is het fantastisch om groepen te begeleiden bij het uitje waarvoor ze een jaar lang hard gewerkt hebben. Naast het uitvoerende deel ben ik verantwoordelijk voor de financiën, ik beheer de website en houd me bezig met de marketing. Een ontzettend veelzijdige baan, waar geen dag hetzelfde is.

 

 

rowan uitjeRowan de Vries | regenboog

Mijn naam is Rowan de Vries, 23 jaar en ik woon in het gezellige dorpje Sint Pancras. Na mijn MBO diploma Marketing en Communicatie en mijn HBO diploma Media & Entertainment Management te hebben behaald, werk ik nu fulltime voor Uitjes en Eten. Mijn karakter is te omschrijven als; enthousiast, behulpzaam, eerlijk en hardwerkend. Daarnaast sta ik ook open om nieuwe dingen te leren en actie te ondernemen. Soms ook wel een klein beetje koppig en eigenwijs, maar wel een doorzetter. Uitjes en Eten is voor mij een baan waar ik mijn energie in kwijt kan en die staat voor uitdaging en diversiteit. Een plek waarin ik mijzelf kan ontwikkelen. Een ontdekkingreis volop mogelijkheden. 

contact

E-mail: info@brightevents.nl
Tel: 088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Waarom Bright Events

 • Uniek feest op de beste passende locaties
 • Voor 50 tot 2000 gasten
 • Perfect  in muziek, catering en styling
 • Op maat genieten
 • Professionele en vakkundige begeleiding

Referenties

 • Het was onze 1e ervaring met jullie organisatie: maar een hele positieve ervaring! Het overleg verliep steeds erg prettig, en jullie waren bereid om in alles mee te denken, bv advies met parkeren e...

  Lees meer...
 • Iedereen is heel erg enthousiast over onze dag uit! We hebben ontzettend veel lol gehad en de organisatie was zeer goed. Het opsplitsen van het voorgerecht en hoofdgerecht was erg leuk...de vr...

  Lees meer...

evenementen voor een goed doel

Bright Events ondersteunt 2 goede doelen. 
Doneer € 2,50 p.p. per bedrijfsevenement.
Bright Events verdubbelt uw bijdrage.

logo_tegenkracht logo_wereldouders

Volg ons op: